KreuStil Jetese

Cila do të jetë ngjyra e 2016-ës?

Kompania Pantone, ka zbuluar edhe sivjet ngjyrë e vitit të ardhshëm, e cila do të mbizotërojë kudo. Por, për herë të parë autoriteti më i lartë i kontrollit të ngjyrave, vendos që të mos ketë një, por një përzierje tonalitetësh si ngjyra të vitit 2016, të cilat janë rozë kuarc dhe blue e qetë. Ato janë konsideruar si anti-vaksina ndaj stresit të jetës moderne. Bluja e qetë përfaqëson butësinë dhe bukurinë e qiellit, ndërsa roza kuarc delikatesë, mirëqënie dhe qetësi. Urojmë që këto dy ngjyra të ndikojnë sado pak në jetën e njerëzimit për vitin 2016.

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF