Gëzuar datëlindjen Julia Roberts! 49 vite në 49 foto të mrekullueshme

Midis buzëqeshjeve, ndryshimeve të look-ut ndonjëherë edhe të diskutueshme, homazhi ynë i bukurisë për buzëqeshjen më të sinqertë në Hollywood. Gëzuar datëlindjen Julia Roberts! Shumë urime për aktoren që mbush 49-vjeç dhe me këtë rast i bëjmë homazh bukurisë së saj me një galeri që reflekton buzëqeshjen gjigante, look-un e saj gjithmonë të ndryshëm, dhe modelet e saj të flokëve, ndonjëherë edhe të diskutueshëm.

Ajo, një bukuri kaq madhështore sa i lë të gjithë në hije. Përpiqet me delikatesë të ruajë privatësinë e saj edhe pse ndonjëherë kjo nuk respektohet. Ajo që preferon të numërojë rrudhat teksa shtohen sesa të shikohet në një pasqyrë dhe të mos njoh shprehinë e fytyrës së saj. Ajo që preferon realitetin në vend të iluzioneve të plastikës… Urime!

/Bordo/Anila Dedaj

Previous ArticleNext Article