Kthim tek e zeza, buzët trend të VIP-ave

Të gjitha janë në një mendje: një buzëkuq i errët për ditët e ftohta. Buzëkuq i zi, blu, mavi ose vishnje e errët për të krijuar një kontrast me portretin dhe dhëmbët për t’u dukur më të bardhë. Në skenë apo në rrugë, këngëtare dhe aktore e kanë bërë të tyren këtë tendencë që duket se do të jetë e pranishme edhe gjatë këtij sezoni. Nga Rihanna e deri tek e vogla North West, ja disa sugjerime VIP.

Previous ArticleNext Article