8 VIP-at që u veshën njëlloj…

Veshja e vip-ave në fakt ndikon drejtpërsëdrejti tek opinioni që publiku krijon për ta, sigurisht që edhe “zhveshja”… Të gjithë duan që veshja e tyre të jetë “unike” veçanërisht nëse je i famshëm, por jo gjithmonë ndodh kështu. Me sa duket edhe të famshmëve ndonjëherë u pëlqen të thyejnë “rregullat” dhe vishen në mënyrë të ngjashme, ose ndoshta diçka e tillë mund të ndodhë edhe pa dijeninë e tyre. Ka ndodhur edhe këtë vit, “dyshe” vipash me veshje pothuajse të njëjtë, madje edhe më shumë se njëherë. Dhe kur ndodh kështu atëherë mediet dhe rrjetet sociale nisin menjëherë të bëjnë krahasime apo sondazhe të tipit “Kujt i rri më mirë kjo veshje?”. Në galerinë e mësipërme ju ftojmë të shikoni se kush u vesh njësoj këtë vit dhe natyrisht të jepni dhe ju mendimin tuaj se kujt dëshironi t’i jepni notën maksimale…

Previous ArticleNext Article