Ato janë recetat më të shijshme, por edhe të shëndetshme, ndaj bëni gati shportën për të dalë në pyll dhe mbledhur kërpudhat, pasi Eco Market sugjeron këtë sezon recetat më të mira më bazë kërpudhat.
Përbërësit:
40 gr gjalpë
700 ml qumësht
25 gr miell Ecomarket
250 gr kërpudha
1 qepë
qepë të njoma
bukë e thekur
vaj ulliri extra i virgjer Ecomarket
kripë dhe piper
Përgatitja: Në një tenxherë shkrini gjapin të cilit i shtoni qepën për t’u skuqur. Shtoni kërpudhat e prera shumë hollë dhe lërini të ziejnë për 10 minuta. Shtoni miellin dhe përzjejeni që të mos formohen kokrra. Hidhni kripë, piper dhe qumësht dhe lëreni të ziejë për 10 minuta, derisa të krijohet një masë kremoze. Vendoseni në një tas dhe zbukurojeni me feta limoni, gjethe qepësh të njoma dhe bukë të thekur.



Recetë bio për dhembë të bardhë





Shijet e vjeshtës


Si të zhdukni rrathët e syve

3 sallata të shijshme me pasta

Patëllxhani, perime apo frut!






Pse të konsumoni lëng portokalli

