KreuInterior

Trendet e dizajnit që do të jenë në modë në 2019-ën!

Edhe pse është akoma disa dit larg viti I ri që po vjen është një mundësi për të ndryshuar dekorin e shtëpisë tuaj. Janari është një mundësi e re për të lënë pas atë gjërat që nuk janë të duhurat dhe të tpërqafojmë të renë. Për personat që e dasdhurojnë dekorin e shtëpisë që po kërkojnë një burim frymëzimi për ridekorimin e shtëpisë këtë vit të ri që po vjen ne ju japim disa ide që të mund të frymëzoheni!

Duke qenë se kuzhinat janë zakonisht shumë të thjeshta këtë vit po kalohet drejt modeleve më të guximshme që dallojnë.

Mobilje akrilike pasi i japin ambjentit një pamje më të strukturuar

Letrat murale me motive lulesh

 

Mobiljet me materiale metalike

Dhoma gjumi me dekor minimalist

  Aksesorë dhe mobilje tunxhi

Aksesorë të shumtë me tone të forta ngjyrash

Theksimi i aksesorëve metalikë

Aksesorë të punuar me dorë

Trendi bohemian me një gërshetim modern

Burimi/ELLE Decor

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF