Nga Lori te Arbana: Dy shoqe, një çantë!

Na ka ndodhur besoj të gjithave- të famshme ose jo- të shkëmbejmë veshje, aksesorë apo gjëra personale me mikeshat tonë më të ngushta. Ky ‘rregull’ i artë e i pashkruar i miqësisë nuk mund të linte jashtë e pa përfshirë edhe vajzat e njohur atë showbiz-it shqiptarë.

E ne kemi gjetur disa raste ndër vite ku shoqet e ngushta VIP kanë ndarë  me njëra-tjetrën të njëjtën çantë. Nuk mund ta themi me siguri nëse e njëjta çantë është përdorur nga secila nga mikeshat apo nëse duke qëndruar bashkë përveç miqësisë, dyshet e njohura ndajnë edhe të njëjtat shije sa i pëkret një ndër aksesorëvve më të preferuar të çdo vajze.

Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu


Jonida Maliqi dhe Armina Mevlani

Lori Hoxha dhe Sara Hoxha

Albana Osmani dhe kunata e saj Suzi

Lori dhe Sara Hoxha

 

Previous ArticleNext Article