Në 29 prill, Kate dhe William bëjnë 8 vjet martesë, por sa qëndruan të fejuar??

Nuk u kuptuan si fluturuan kaq shpejt 8 vite, nga dita kur Kate Middleton i tha “Po” princit William në 29 prill 2011 dhe që kur Mbreteresha Elisabeth u dha titullin e Dukëve të Cambrigde. Sot pas tetë vitesh, familja është zgjeruar, shtuar me tre fëmijë, George 5 vjec, Charlotte që do të mbushë 4 vjeçe në 2 maj dhe Louis që fiku qiriun e parë në 23 prill.

Ndryshe nga Harry dhe Meghan, William dhe Kate nuk është se kanë ekzagjeruar me veprimet e tyre në publik. Megjthatë një gjë është e sigurtë!

Ëilliam dhe Kate janë një nga çiftet më të pëlqyer dhe më të vërtetë. Megjithëse në fillimet e martesës, Mbretëresha nuk kishte shumë besim në mënyrën e sjelljes mbretërore të Kate, për të cilën duhet thënë që ka bërë një praktikë të gjatë. Ajo dhe princ William qëndruan 7 vite fejesë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article