Stili ideal i verës: Këmisha-fustan e gjerë!!!

Ditët e nxehta kërkojnë silueta të rehatshme dhe të bukura. Versionet klasike që janë praktike për shumë raste të verës, konsiderohen dhe ato më të mirat. Për këtë arsye, fustanet këmishë, e mbase dhe bluzat e huazuara nga partneri, janë ideale këtë sezon. Të dyja janë elemente verore në vetvete sepse janë mjaft të rastësishme për një fundjavë në plazh dhe mjaftueshëm të sofistikuara për në qytet. Zgjidhni dicka të lehtë, një fustan këmishë lino apo pambukusa herë që temperaturat janë shumë të nxehta për të veshur pantallona. E nëse doni ta bëni pamjen pak më “seksi”, i shtoni dhe ca bizhu vere dhe kaq!

Previous ArticleNext Article