Matthew McConaughey nuk i lë fëmijët e tij të thonë këto tri fjalë!

Matthew McConaughey dhe Camila Alves kanë tre fëmijë së bashku: 7-vjeçarin Livingston, 12-vjeçarin Levi dhe 10-vjeçarin Vida. Dhe në një intervistë të re me Oprah Winfrey, aktori Interstellar jep disa citime të rralla, të sinqerta për jetën e tij familjare.

“Ne nuk lejojmë gënjeshtrat në shtëpi. Nuk mund të themi fjalët, ‘nuk mundem’ dhe nuk mund të përdorim fjalë urrejtje, ”thotë McConaughey “Këto tre fjalë të fusin në telashe të mëdha në shtëpinë tonë.”

Ai shtoi, “Shpresa ime është që [fëmijët e mi] të bëhen autonom, të ndërgjegjshëm, të rinj të aftë në jetën e tyre.”

McConaughey thotë se fëmijët e tij janë të vetëdijshëm për privilegjin e tyre dhe gjithashtu për famën e prindërve të tyre, por ai është i vendosur  që ata të kuptojnë që kjo nuk është e rëndësishme. Ai dëshiron që ata të shohin përtej kësaj fame.

“Ne jemi të suksesshëm. Ne kemi një shtëpi të bukur. Njerëzit na vërejnë. Fëmijët tanë e kuptojnë këtë gjë, ”tha ai. “Por ne nuk duam që fëmijët tanë dhe as nuk e lejojmë veten të mendojmë,” Oh,  këtu qëndron vlera ime – në sasinë e parave që kam në llogarinë time bankare ose në faktin që unë jam i famshëm. ” ”

Thënë këtë, ai nuk dëshiron që fëmijët e tij të ndiejnë sikur nuk mund të jenë krenarë për arritjet e prindërve të tyre.”Ne i themi,” Ne nuk  kërkojmë falje për këtë situatë, dhe nëse një fëmijë në shkollë ndonjëherë të thotë, “Oh, vë bast që jeton në një shtëpi të madhe sepse babai yt është i famshëm,” mos e ul kokën “, McConaughey shprehet. “Mbani kokën lart, dhe thoni,‘ Po, ne në të vërtetë jetojmë në një shtëpi të bukur. Babai im punon vërtet shumë për të qenë sa më i mirë në punën e tij, “gjë që unë e bëj ”.

Previous ArticleNext Article