22 nga këpucët më të çmendura, më të çuditshme dhe më jopraktike që kanë shkelur ndonjëherë në pasarelë

Moda ka dy fytyra. E para është ajo që do të conit në shtëpi për të takuar prindërit tuaj, trendi dhe e rastësishme që vishet me të gjitha ndajfoljet që mund të mendoni: praktike, me stil, pa mundim. E dyta është paksa më … e pazakontë. Eshtë e çuditshme dhe tmerresisht krijuese, është një spektakël në të gjitha mënyrat, dhe talentet e saj kanë një prirje për t’i çuditur njerëzit. Përtej cmendurisë më poshtë do të gjeni 22 këpucët më të pazakonta që kanë shkelur ndonjëherë në pasarelë.
Beate Karlsson për Avavav. 
Alexander McQueen pranvere/vere 2012. 
Comme Des Garcons pranvere/vere 2015.
Hood By Air pranvere/vere 2017.
Guo Pei tek Musée Des Arts Decoratifs ne Paris, France, 2015.
Iris Van Herpen vjeshte/dimer ’15/’16.
Guo Pei tek Musée Des Arts Decoratifs ne Paris, France, 2015.
Gucci vjeshte/dimer ’15/’16.
Versace pranvere/vere 2018.
Y/Project vjeshte/dimer ’18/’19.
Jean Paul Gaultier pranvere/vere 2019.
Guo Pei pranvere/vere 2019.
Dolce and Gabbana vjeshte /dimer ’17/’18 .
Miu Miu vjeshte/dimer ’17/’18.
R13 2017.
Marc Defang vjeshte/dimer 2020.
Iris Van Herpen pranvere/vere 2016.
Phillipp Plein pranvere/vere 2020.
Paco Rabanne pranvere/vere 2021.
Loewe vjeshte/dimer 2018,
Thom Browne pranvere/vere ’19/’20.
Previous ArticleNext Article