“Hakmarrja” e trendit të ri të xhinseve

Pasi testuam pantallonat e shkurtra xhins vitin e kaluar, pranverën e ardhshme ato mbeten një element i sigurt falë thelbit të tyre absolutisht praktik. Jo shumë e shkurtër si pantallona të shkurtra por jo shumë e gjatë për motin e nxehtë, kjo prerje xhins është kompromisi i duhur midis stilit, komoditetit dhe diversitetit.

Midis fashionistave, bie në sy një dashuri e veçantë për pantallonat e shkurtra “shtëpie” të Bermudës: këto janë veshje xhins që gjejnë jetë falë prerjes së pëlhurës, të bërë pak mbi gju. Një praktikë e ndjekur me interes nga ata që e duan ekonominë rrethore dhe kujdesen për ambjentin: kështu që armatosuni me gërshërë dhe provoni prerjen me një model që tashmë keni në dollapin tuaj. Pasaktësia dhe skaji asimetrik do t’i japin një prekje personale veshjes përfundimtare.

2021 jeans trends: the bermuda models for the summer
2021 jeans trends: the bermuda models for the summer
2021 jeans trends: the bermuda models for the summer
2021 jeans trends: the bermuda models for the summer
Previous ArticleNext Article