Çantat firmë për dimër-vjeshtën 2021-2022

Çantat prej lëkure të zeza, me një formë kompakte dhe gjeometrike, janë në antitezë me modelet maksi dhe lëkurën shumë të butë që përshtaten me përmbajtjen për të marrë pamje të reja, por edhe çanta që bëhen shpinore kur është e nevojshme: këto janë tendencat kryesore pikasur në javën dixhitale të modës.
Gabriela Hearst
The bags signed by the fall winter 2021 2022 fashion shows
Gabriela Hearst
Gabriela Hearst
Proenza Schouler
Proenza Schouler
3.1 Phillip Lim
Ulla Johnson
Ambush
The Row
Alyx
Lemaire
Y / Project
Y / Project
Y / Project
Balenciaga
Previous ArticleNext Article