Trendi i lidhëseve, moda e 2021 “bëhet nyje”

Rrotullo, kaloje mbrapa, ktheje dhe në fund nyje. Ne nuk po flasim për ndonje gjë të cuditëshme, por për lidhjet shumë të gjata që i gjejmë në veshjet, bluzet mikro dhe fundet për pranverë- veren 2021. Një detaj i vogël që mund të shndërrohet në një element kryesor të look-ut të përditshëm dhe të mbrëmjeve.

Jacquemus
Acne Studios
Vejas
Charlotte Knowles
Nensi Dojaka
Christopher Esber
Versace
Altuzarra
Victoria Beckham
Supriya Lele
Michael Kors Collection
Previous ArticleNext Article