Britney Spears tregon mënyrën e thjeshtë sesi humbi ndjeshëm në peshë pa dieta e pa palestër!

Britney Spears ka pasur dhe ajo luftën e saj me peshën gjatë jetës së vet; disa beteja I fitonte, disa I humbte. Por tani duket ka gjetur mënyrën për të shpëtuar nga kilogramët e tepërt pa shumë mundim. “Trupi im duket ndryshe në këtë video të re! Jo nuk kam mbajtur dietë. Kam mbajtur në kontroll sasinë e ushqimit që ha, gjë që është e vështirë kur vjen puna tek patatinat. Trupi im tani ndihet më mirë”-shkruan Britney. Pra, jo dierta e ushtrime sflilitëse, mjafton vetëm një kontroll i porcioneve , pa qenë nevoja të përjashtohen as ushqime të caktuara nga menyja. Gjërat të jenë thjesht dhe vetëm me masë. Britney pohoi se verën e kaluar kishte shtuar në peshë, por falë kësaj strategjie të re, tani ndihet më mirë se kurrë.

Previous ArticleNext Article