Xhinse dhe këpucë; ja disa ide kombinimi!

Jo vetëm me atlete, xhinset mund të kombinohen me shumë modele këpucësh. Ndonëse një rol të rëndësishëm luan edhe  modeli i xhinsit nëse është i  gjerë ose ngushë, secila prerje është e përshtatshme për aksesor këmbe që jo domodoshmërisht duhet të jetë atlete.

Gjatësia e xhinsit gjithashtu bën diferencën: mjaft e gjatë për të mbuluar këpucët ose e shkurtër që tregon kyçin e këmbës; në këto raste ka rregulla të nënkuptuara, të cilat mund të zbulohen dhe kopjohen nga pamjet e e fashionistave.

Përshembull një Audrey Hepburn bashkëkohore e veshur me një palë xhinse të ngushta, balerina dhe një pardesy në ngjyrë kaki do të ishte një kombinim shumë i mirë.

Më poshtë gjeni këshilla se si t’i përshtatni xhinse dhe këpucë sipas veshjeve të stilit të rrugës 2021.

Previous ArticleNext Article