Jade, për kërcënimin në serial ushtrohej 6 orë në ditë!!

The Clone” është një telenovelë braziliane që filloi në vitin 2000 dhe pothuajse të gjithë u fiksuan. Dhe tani, gati 20 vjet më vonë, kur mendohet për këtë melodramë të famshme, padashur kujtohen edhe aktorët kryesor, e po ashtu edhe rrugët piktoreske marokene. Një ndër personazhet më të dashura të kësaj telenovele ka qenë Jade, e interpretuar nga aktorja Giovanna Antonelli. GazetaExpress thotë se Giovanna është ushtruar 6 orë në ditë për dy muaj rresht që të arrinte të kërcente aq bukur. E lodhshme vërtet, por rezultati ishte mbresëlënës, sepse kërcënimi i  saj fitoi admirimin e plotë të audiencës!

Previous ArticleNext Article