KreuStil Jetese

Nderim për gruan përmes artit; Helidon Haliti e përshëndet 8 marsin me një ekspozitë ku shpërthejnë ngjyrat!

Ngjyra shpërthyese, me forma ku jeta ngërthehet me fantazinë e formave, e figurat e kafshëve shkrihen me ato njerëzore; Helidon Haliti e përshendeti 8 marsin në mënyrën më të bukur që një artist mund ta bëjë. Piktori i njohur e risolli magjinë e penelatave të tij përmes një ekspozite të celur në Credins Bank. Veprat e paraqitura aty duket sikur një përcjellin një harmoni të plotë mes njeriut e natyrës, një frymëzim duket i hershëm i artistit. Në shkrirjen e mrekullueshme të ngjyrave, koloristi i njohur nuk resht së ngjalluri emocione me veprat e tij, një kulmim i teknikës dhe talentit të pastër.

 

 

 

Tags:

Home bordo

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF