Triumf pranveror: rikthehen fustanet e gjata me lule, dhe janë kaq “in”!

Kush mendonte se bota u mërzit nga fustanet me motive floreale, ta mendojë edhe një herë sepse këtë sezon ato do të rikthehen edhe më joshëse e interesante. Të printuara apo të thurura, lulet përfaqesojnë pranverën, dhe na tregojnë rikthimin e veshjeve të lehta e të bukura delikate, pas shtresave `një-mbi-një` të dimrit. Fustanet me lule `maxi`, janë të shumëllojshme e zor të mbetet ndokush pa e gjetur një model të preferuar!

Previous ArticleNext Article