15 fustane nusesh që veshën super modelet në dasmat e tyre!

Fustane nusërie: frymëzim… supermodele

Është e vështirë të shohësh albumin e dasmës së një ylli, e lëre më një modele që mbron me fanatizëm jetën e saj private.  Por këto 16 modele, në Instagram ose në një shkrepje të rrallë të “vjedhur” në ditën e madhe, ndanë me fansat e tyre një (ose më shumë) foto të ditës kur thanë Po para altarit.

Për shembull, Behati Prinsloo nxori veshjen e saj të dasmës Alexander Ëang kohët e fundit përmes Instagram Stories. Një krijim minimal, por i vërtetë i yjeve të pasarelave, falë jakës dhe çarjeve të thella.

Pra, nuse të ardhshme, mbani shënim. Sepse nëse besoni se supermodelet zgjedhin modele klasike për të thënë “po” e  keni gabim. Modelet janë saktësisht si ne, sigurisht me këmbë kilometrike dhe fytyrë që shpon ekranin. Por kur do të ecni nëpër altar, do të përjetoni të njëjtën emocion dhe djersitje duarsh si një nga këto supermodele, ne e garantojmë atë.

Prandaj, pse të mos përdorni disa nga ndjenjat e tyre të modelimit për të qenë një nuse klasike!

 

 

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article