Orinda dhe Turi na surprizojnë, zbulojnë gjininë e bebit!

Orinda Huta dhe i shoqi e konfirmuan përpara pak kohësh lajmin që qarkullonte mbi shtatzaninë e saj. Ajo vetë postoi një foto  e përqafuar me Turjan Hyskon, i cili mban duart përreth barkut, dhe në krah shkruante: “Duke pritur mrekullinë që Zoti zgjodhi të na bekojë”! Turi festoi ditëlindjen dhe ky 36 vjetor e gjeti ndryshe. Partnerja zgjodhi pikërisht këtë moment për të treguar edhe gjininë e fëmijës. Ajo ka vendosur në sfondin e videos këngën e Beyonces, “Daddy Lessons”, ku mund të dëgjohen fare qartë fjalët “Daddy’s little girl”, duke treguar kështu se janë duke pritur një vajzë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article