Fjala e fundit e modës; atletet shapka!

Trendi i fundit i modës 2021 ka të bëjë me këpucët e pranverës: po flasim për “atletet shapka”, të krijuara për të kënaqur komoditetin.

Ata nuk u pagëzuan në këtë mënyrë nga adidas, e cila disa muaj më parë kishte propozuar atletet ikonike të bardha me gjuhë të gjelbër në këtë version disi hibrid: kompania e veshjeve sportive në fakt i kishte quajtur ato rrobat e Stan Smith. Në fakt, megjithatë, është e njëjta formë: një model sportiv që plotëson komoditetin e pantoflave.

Pas kësaj “prerjeje”, e cila lë thembra të zbuluar, nuk ekziston vetëm ringjallja e viteve 2000 por edhe dëshira për të sjellë rehati në jetën e përditshme: dëshira për të rifituar kohën dhe hapësirën e lirë. Një revolucion që fillon nga këmbët? Rehatia është sigurisht një nga ato fjalë që do të mbetet akoma në modë në të ardhmen e afërt.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article