Harry foli te Oprah për inat të mbretëreshës, cfarë bëri monarkja që e zemëroi nipin!

 Me intervistën “bombë” për Oprahn, princi Harry e dinte se marrëdhëniet e tij me familjen do të tensionoheshin akoma edhe më shumë. Por sëris, vendosi t`i shkonte asaj deri fund. Përse?

Duket se shkak është bërë vendimi i mbretëreshës për t`i hequr atij titujt ushtarakë. Burime pranë çiftit kanë rrëfuer së fundi se princi e pranoi ftesën e Oprah një ditë pasi mësoi vendimin që kishte marrë gjyshja e tij. Familja mbretërore britanike u përfshi nga polemika të reja pas intervistës, ku Harry dhe bashkëshortja e, Meghan Markle hodhën pretendime për racizëm të mundshëm në familjen mbretërore. Pallati Buckingham pati shpresuar se martesa e Princit Harry me Meghan do ta modernizonte familjen. Në të kundërt, ajo ka shkaktuar bujë në shtyp.

Previous ArticleNext Article