10 trendet e kësaj vere që do i shohim kudo në rrugë

Çdo sezon karakterizohet nga trende të reja, dhe nëse disa prej tyre veniten po brenda atij sezoni, shumë tendenca të tjera u mbijetojnë kohës! Me këtë fenomen ndoshta jeni përballur dhe vetë, kur keni blerë diçka vetëm se ka qenë IN për momentin, por pak kohë më pas nuk keni mundur ta vishni më, sepse thjesht do të dukeshit shumë OUT ! Megjithatë prurjet e reja të verës 2022 nuk janë nga ato trende që dalin menjëherë nga moda, ndaj bëni mirë të përqafoni ato të cilat ju përfaqësojnë mësë miri.

1.Çantat rrjetë

2.Bluzat që zbulojnë një shpatull

3.Takat e ulëta (Kitten Heels)

Fund+Bluzë/ Bluzë+Pantallona- kostum Printe të njëjta

4.Çantat plastike
5.Vishini të gjitha ngjyrat e ylberit

BURIMI:PURE WOW

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article