I dashuri e braktisi se nuk iu duk tërheqëse, si ishte përpara modelja!

I dashuri i braktisi sepse nuk i dukej e bukur mjaftueshëm, dhe hakmarrja e saj ishte vërtet një pjatë e servirur e ftohtë, sepse tani vajza është bërë një modele e suksesshme.

Përdoruesja e TikTok-ut e njohur me nofkën @kim.decker, rrëfeu se tani është mjaft e kërkuar si modele, ndërsa duket shumë ndryshe krahasuar me disa vjet më parë.

Vajza publikoi foto që tregonin si ka qenë përpara dhe si duket tani. “ Unë: pra, dëshiron të ndahesh sepse nuk jam mjaftueshëm tërheqëse. Ai: Nuk je mjaftueshëm e bukur”, ka shkruar ajo me ironi.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article