Kokë e këmbë me të zeza, 5 sugjerime për këtë verë!

Janë të shumta ata që mezi presin verën për t’u veshur me ngjyra, por shumë të tjerë janë aq shumë të dashuruar pas ngjyrës së zezë nga e cila nuk heqin dorë as gjatë muajve të nxehtë.

 

Kombinime perfekte janë edhe alternimi i të zezës me veshje me ngjyrë, por ne më poshtë kemi menduar për ata që nuk bëjnë kompromise dhe dëshirojnë që të vishen kokë e këmbë me të zeza.

 

Për këtë kemi menduar për t’u sugjeruar 5 veshje totale të zeza, me të cilat mund të eksperimentoni gjatë sezonit veror.. dhe padyshim do të dukeni dhe ndiheni më të bukura se kurrë..

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article