KreuBusull

Mbretëresha ekstravagante: Letizia me një look “të fuqishëm”, të gjithë sytë tek sandalet e saj!

Ndërkohë tërhoqën vëmendjen dhe këpucët e saj gjysmë të hapura transparente, dhe jashtëzakonisht elegante, që ia shtonin edhe më shumë hijeshinë pamjes në tërësi.

Tags:

Home

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF