KreuCelebrity

Rregulli i rreptë që Kate ka vendosur për William dhe fëmijët!

Ka plot prindër si Princesha Kate që janë shumë strikte me fëmijët e tyre. Ajo ka një rregull shumë specifik që është krejtësisht i pathyeshëm. Brenda shtëpisë së tyre familjare, as Princi Ëilliam nuk lejohet të ngrejë tonin e zërit të tij. Fëmijët inkurajohen të përdorin gjithmonë një ton të butë pavarësisht situatës, ky është një rregull i vendosur nga Princesha e Uellsit.

Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis kanë qenë të gjithë nën këto rregulla që kur kanë lindur. Duke folur për “The Sun”, një i brendshëm i familjes mbretërore zbuloi këtë informacion duke i thënë medias se të bërtiturit është absolutisht jashtë kufijve. Asnjë nga fëmijët nuk mund ta bëjë këtë dhe çdo shenjë që ata i bërtasin njëri-tjetrit do të trajtohet me largim nga zona.

Por çfarë do të thotë ‘largim’ për fëmijët kaq të privilegjuar? Sipas burimit të brendshëm, si Princesha Kate ashtu edhe Princi William kanë një mënyrë unike për t’u marrë me këto çështje kur fëmijët bërtasin mes njëri-tjetrit.

Ku i çojnë fëmijët pasi bërtasin?

Në vend që t’i çojnë në dhomën e tyre dhe t’u bërtasin, ata kanë vendosur të marrin një qasje tjetër. Ata i largojnë fëmijët e tyre nga vendi ku ndodhi ngjarja dhe bisedojnë me ta në mënyrë të qetë. Ose Kate ose William e bëjnë këtë, si të rritur të civilizuar. Në mendjen e tyre, fëmijët janë në një situatë unike që i detyron ata të shmangin konfliktin dhe të qëndrojnë stoikë me çdo mjet të nevojshëm.

Kur fillojnë të flasin me fëmijët e tyre pas një sherri, ata marrin një shpjegim të pasojave me të cilat përballen, por ata kurrë nuk u bërtasin atyre kur e bëjnë këtë. Teknikat e prindërimit të Princeshës Kate dhe Princit William kanë qenë të njohura që kur Princi George ishte i vogël. Për disa, ato mund të konsiderohen shumë të rrepta për fëmijët e vegjël, por shumë besojnë gjithashtu se kjo duhet të jetë mënyra e përsosur për të edukuar një fëmijë.

Që në moshë shumë të hershme, Princi William dhe Princesha Kate zbresin në nivelin e tyre duke u gjunjëzuar dhe duke folur me ta në mënyrë serioze.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF