KreuCelebrity

Doja Cat dhunohet sistematikisht nga vëllai i saj!

Doja Cat dhunohet sistematikisht nga vëllai i saj!

Doja Cat dyshohet se është dhunuar fizikisht dhe verbalisht nga vëllai i saj i madh. Të paktën kështu ka deklaruar nëna e tyre para një gjykatësi.

Sipas dokumenteve të reja ligjore, të marra nga TMZ, nëna e Dojas, Deborah Elizabeth Sawyer, paraqiti një kërkesë të përkohshme masë ndalimi ndaj djalit të saj 30-vjeçar, Raman Dalithando Dlamini dhe në denoncimin e saj, ajo hedh disa akuza të rënda.

Doja Cat dhunohet sistematikisht nga vëllai i saj!

Mamaja e Dojas e liston artisten si një person që ka nevojë për mbrojtje nga Raman. Kjo nuk është e gjitha, nëna e Dojas gjithashtu pretendon se Raman e ka dhunuar fizikisht atë dhe ka shkatërruar e vjedhur disa nga pronat e saj.

Në dokumente, pretendon se Raman është gjithashtu abuziv verbalisht ndaj motrës së tij të famshme, ku në një moment ia ka thyer edhe dhëmbët.

Gjykatësi i dha nënës së këngëtares, me urdhër të gjykatës, mbrojtje nga Raman por nuk dha të njëjtën mbrojtje për Doja Cat në vend të kësaj, duke thënë se artistja do të duhej të paraqiste kërkesën e saj për një urdhër ndalimi.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF