KreuCelebrity

"Tre muaj pa bërë gjë, si ia bën”, përgjigja “perlë” e Julit ndaj Eglës!

"Tre muaj pa bërë gjë, si ia bën”, përgjigja

Me bisedën e tyre në kuadër të “Big Brother Radio” ku kanë folur për disa tema, Juli dhe Egla bëne ne fakt, shumë njerëz për të qeshur. Ne nje moment, Egla e pyeti kolegun e saj të aktrimit, se si ia bënë tre muaj pa bërë gjë.

https://www.instagram.com/reel/C6B6Kg6NTWy/?utm_source=ig_web_copy_link

Përgjigja e Julit i shkonte krejtesisht për shtat humorit të tij: “Katastrofë”!

"Tre muaj pa bërë gjë, si ia bën”, përgjigja

“Me thënë të drejtën, unë nuk jam edhe fortë i prirur drejt këtyre gjërave”, pasoi përgjigjja e dytë e Julit kundrejt pyetjes që iu shtrua nga Egla. Biseda e tyre, bëri për të qeshur shumë dhe siç duket ka bërë xhiron në internet.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF