Retrospektivë fotografike e Helmut Newton

Newton Vintage quhet ekspozita me fotografi të Helmut Newton që i përkasin periudhës 1974-1984, hapet në ONGallery në Londër. Midis fotove të famshme janë edhe disa punë unike të artistit mes të cilave portreti i aktores Charlotte Rampling dhe Elsa Peretti, me lepurushin e famshëm të Playboy. BORDO sjell disa nga imazhet e kësaj ekspozite.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article