KreuStil Jetese

5 aplikacione bukurie që duhet t’i keni patjetër!

Sleep Companion

E lidhur me një llambë LED, që ndrshon ngjyrë sipas fazave të gjumit, ky aplikacion analizon netët tona dhe na jep këshilla si t’i bëjmë ato më shllodhëse.

Fitstar yoga

Ky aplikacion i ideuar nga një guru i jogas, Tara Stiles, të mundëson të ushtrohesh në çdo çast dhe gati kudo. Një solucion për të shfrytëzuar çdo moment të ditës.

Byzylyku Jawbone

Tashmë e gjejmë në dorën e çdo stari byzylykun Jawbone që bashkë me aplikacionin e tij të koordinuar regjistron të dhënat tona jetësore (sforcimet fizike, lodhjet trupore etj.), për të programuar më pas një mënyre jete sa më optimale.

Style My Hair de L’Oréal Pro

Pasi keni aktivizuar selfie, ky aplikacion ju mundëson të testoni tendecat e modeleve apo ngjyrave të flokëve që shihni në podiumet e Fashion Week.

YouCam Makeup

Efektet photoshop në vetem disa klikime, është ajo që ky aplikacion ofron, që e bën çdo selfie të denjë për të qenë foto e një reviste të modës.

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF