KreuStil Jetese

Stili Charlotte Rampling!

Iprovizuese, enigmatike, feline dhe fantastike, Charlotte Rampling vazhdon të jetojë krejtësisht e lirë, duke joshur botën e kinemasë, të modës dhe fotos.

Një e mistershme natyrale, gati e papenterueshme, që e ka shndërruar në një ikonë.

Ndërkohë që sapo është nominuar në Oscars 2016 me filmin “45 Years” (45 vjeç), Bordo ofron një rrikthim në kohë me imazhe dhe me një seleksionim të përzgjedhur me një bukuri klishe.

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF