S’është kurrë vonë, Ledion Liço mëson atë që kishte ëndërr prej kohësh

VIP-at tanë nuk ngurrojnë të na habisin me talentet e shumta që i zbukojnë dita ditës. E tashmë Ledion Liço na ka treguar se veç moderator, shoëman e këngëtarë na ka treguar se është edhe pianist.

Ai ka nisur të marrë leksione për piano tek “Akademia Hollyëood” në Tiranë, dhe ja ka marrë goxha dorën instrumentit muzikor që gjithmonë ka pasur ëndërr të mësojë. Ai ka luajtur pak njërën nga pjesëtr që kishte mësuar në “Pop Culture”, ndërsa pranon se është ende në hapat e para të tij.

Epo me sa duket edhe me pak leksione dhe Ledionin do ta shohim duke dhënë shfaqje. Nuk thonë kot se kur është pasioni dhe dëshira në mes nuk ka asgjë të pamundur.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article