Ami nxorri fotot e saj të para (pas shumë kohësh) me rrobebanjo!

Amarda Toska është një ish balerinë, dhe ndonëse nuk para I pëlqen ta ekspozojë trupin, linjat e saj duken që janë për tu admiruar. Së fundi, pas shumë kohësh ajo ka publikuar foto ( të pjeshme) më rrobebanjo nga beleku i Turqise, dhe duhet ta themi se shkrepjet, jane realizuar vërtet shumë bukur!

Por ndonëse nuk ka treguar më shumë, ne gjetëm një foto të saj nga 2017-ta, ku shihet fare mirë sesa në formë e mban veten moderatorja e kthyer në drejtuese biznesi!

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article