KreuStil Jetese

Aktorja që kur ndahet, bëhet më e bukur!

Pas një ndarjeje, zor se të bie mendja tek kombinimet, por me Katie Holmes, ndodh e kundërta. Ajo që pas ndarjes nga Jamie Foxx me të cilin kishte një lidhje 6 vjecare, po bëhet gjithmonë e më e bukur.

Ka humbur peshë, e vishet me një lloj stili që I ka habitur të gjithë! Katie ka filluar të preferojë fustanet e derdhura prej mëndafshi e bluzat e kashmirit. Duket sikur aktorja nuk lodhet fare për kombinimet e saj perfekte!

Zgjedhjet I ka të thjeshta, të mistershme dhe që e bëjnë të duket mjaft e freskët. Ekspertët thonë se Holmes është shembulli I qartë I faktit që mund ta ripërvijosh stilin tënd pa qenë nevoja të ndryshoh jetën tënde personale.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF