Lapsi.al ironizon blogeren për veshjen e papërshtatshme teksa mbjell pemë!

Mbjellja e pemëve nga personazhe të ndryshëm është kthyer në një rutinë tashmë në jetën e kryeqyteti. Aq sa më kjo nuk quhet lajm! Por, lapsi.al e ka sjellë si të tillë, ngacmuar pikërisht nga veshja e një prej të fundmeve që iu bashkuan kësaj nisme.Disa personazhe instagrami ishin fundjavën që lamë pas mjellësit e pemëve tek liqeni, ku mes tyre dhe blogerja Estela Ujka.

Por, nëna e tre vajzave, që jep sugjerime për stilin, duket se pikërisht aty edhe ka gabuar!

“Ajo ka marrë pjesë në një seancë filmimi me mbjellje pemësh…, nuk është paraqitur para kamerave të bashkisë me veshjen e zakonshme të një njeriu që ka dëshirë të mbjelli pemë, por me një look, fiks sikur do shfaqet në të gjitha lajmet e TV kombëtare.Ndryshe nuk ka si shpjegohet që të shkosh të marrësh në duar lopatën, të shkelësh në mes të baltës për të mbjellë pemë dhe të jesh e veshur me kostum të bardhë,  dhe me këpucë me taka”, ka shkruar lapsi.al me te drejte!

Lajmin e plotë e gjeni tek linku më poshtë:

< https://lapsi.al/2020/03/02/shou-i-estela-ujkes-virusi-i-veliajt-perhapet-me-shpejtesi/>

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article