KreuFashion

Bota e egër e parë përmes lentes fotografike!!!

Nga një elefant që noton tek një “përqafim” gjirafe, ky koleksion imazhesh është bërë së bashku për të rritur ndërgjegjësimin dhe fondet për ruajtjen e botës së egër. Fotografët nga e gjithë bota kanë dhuruar fotografi për projektin ‘Prints for Nature’. Organizatori Ami Vital tha: “Pandemia Covid-19 po shkatërron përpjekjet e ruajtjes në të gjithë botën … duke krijuar presion në rritje ndaj natyrës”. Ami shtoi: “Nuk kemi më kohë për të pritur. Ne besojmë se duke u bashkuar, mund të sjellim një ndikim të menjëhershëm dhe të lëmë një trashëgimi të qëndrueshme”. Më poshtë do të gjeni 8 nga fotografitë më interesante dhe të bukura të botës së egër.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF