10 palë syzet më të çuditshme që janë krijuar ndonjëherë!

Secili prej nesh përdor syze dielli, dhe këtu nuk do flasim për rëndësinë e tyre apo pse nuk duhet të mungojnë në përditshmërinë tuaj. Gjithsesi për të mbrojtur sytë tuaj apo për të ‘fshehur’ identitetin tuaj, syzet janë gjithmonë një zgjedhje e mirë.  Por a do t’i mbanit syzet e mëposhtme?

Këto janë syzet më të çuditshme që janë krijuar ndonjëherë!

Silueta Futura 570

Këto syze dielli janë nga një koleksion retro i viteve 70-të. Ato duken si diçka që është jashtë kësaj bote.

Syze dielli Martin Margiela Mono

Kjo palë syze dielli është një kornizë e vetme lente. Ata duken pothuajse futuristë.

Shirit i zi

Kjo palë syze dielli është frymëzuar nga Justin Timberlake. Ajo ka për qëllim të bllokojë sytë tuaj plotësisht.

Syzet Anna Haar

Këto syze janë bërë për një shfaqje mode. Ata duken sikur janë në proces të shkrirjes në fytyrën e vajzave.

Hije të mbyllura

Këto syze u bënë të famshme nga Kanye West.

Kuti mjetesh

Këto syze dielli kanë formën e një kutie mjetesh. Ato vijnë në korniza ari ose argjendi.

Këto syze jo vetëm vijnë në syze dielli, por vijnë në syze të rregullta. Mund t’i palosni të sheshta për kujdes më të lehtë.

Syze dielli MP3 Bluetooth

Këto syze janë funksionale për çfarëdo nevoje që keni, por nuk janë bukur për t’u parë. Ndoshta një ditë ata do të bëjnë një palë më elegant për të funksionuar si kjo

Syze dielli Martin Margiela

Këto syze janë bërë nga një copë e fortë. Ata do të hije sytë tuaj nga të gjitha anët.

Dior Blow

Këto syze futuristike vijnë në pesë ngjyra të ndryshme për të shkuar me çfarëdo veshje që vishni.

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article