Të fluturosh drejt lirisë”; akrobatja Fiona Rushiti një video mesazh për Kosovën!

E para akrobate shqiptare që sfidon lartësitë e mëdha, kësaj here ka ardhur me një tjetër sfidë! Të fluturosh drejt lirisë, është shfaqja spektakolare e radhës që Fiona Rushiti ka realizuar e guximshme e tejet profesioniste si në çdo ekzekutim të numrave shpesh të rrezikshme që ajo bën.


Me rastin e pavarësisë së Kosovës Fiona ka realizuar një video mesazh ku me anë akrobatcive në ajër sportistja ka sjellë mesazhin e lirisë.

Një histori e bukur lirie, treguar nëpërmjet lëvizjesh e vallëzimi në ajër; është mesazhi më i bukur që Kosova mund të merrte me rastin e Pavarësisë.
IMG_6808

Performanca spektakolare, ku Fiona bën sparkatën dhe të tjera ushtrime trupore në ajër, në një lartësi tejet të konsiderueshme është thjesht mahnitëse! Fare natyrshëm, elastike, dhe shpërthyese lehtësia me të cilën artistja e sportit i realizon këto ushtrime thjesh mahnit këdo që i sheh.

Previous ArticleNext Article