Tre mënyrat për të veshur xhinset në 2021-shin!

 Xhinsi është padyshim një nga ato gjëra që bashkon garderobat e të gjithëve. Për të qenë megjithatë sa më “in” në kombinimin e tij, duhen pasur parasysh se tre janë trendet më të fuqishme për vitin 2021, duke nisur nga forma e ngjyra.

 

-Xhinset e drejta

 

Karolina Ekman, menaxhere e koleksioneve për & Other Stories, thotë se xhinset me prerjen “drejt” , vazhojnë të mbeten favoritë këtë sezon. “Ky është një lloj xhinsi pa kohë”, shprehet ajo, duke theksuar se si ky trend vazhdon të rikthehet vazhdimisht.

 

 

-Xhinset blu

Xhinset klasike blu rikthehen në garderobë sivjet, dhe lajmi i mirë është se ka plot mundësi përzgjedhjeje.

 

 

-Xhinset flamur

Xhinset flamur mbeten popullore për momentin, dhe duket se preference për to, është e destinuar vetëm të rritet.

Previous ArticleNext Article