Letizia Ortiz dëshmon se fustani i lëkurës nuk është aspak vulgar!

Letizia Ortiz vazhdon të na japë mësime stili duke u fokusuar në veshje të përjetshme që ajo pëlqen t’i në një version bashkëkohor.

Por në botën mbretërore, prekja ‘bon ton’ nuk mund të mungojë kurrë, dhe dje, me rastin e ngjarjes Famelab España, të mbajtur në Madrid, Mbretëresha e Spanjës na tregoi se shumë shpesh aksesorët janë ata që bëjnë diferencën dhe kjo ata janë në gjendje të ndryshojnë kuptimin e një veshje të tërë, edhe nëse protagonistët mund të duken ‘të fortë’ apo të guximshëm si një fustan lëkure.

Letizia Ortiz zgjodhi një model kimono me gjatësi të mesme, të cilën e përfundoi me një rrip që nxirrte në pah elegante vijën e belit  dhe me një palë stiletto nudo të rafinuara.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article