Çizmet perfekte prej lëkure të sezonit, sapo u “shpallën”!

Për një kohë të gjatë, në muajt e vjeshtës dhe dimrit vëmendja kryesore është fokusuar tek cizmet e shkurtra deri tek kyçi i këmbës. Por duket se ky sezon sjell një rikthim të çizmeve të gjata të lëkurës, të cilat vijnë me një “hile”: Ju bëjnë të dukeni më të gjatë!

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article