Të vetmet xhaketa e pallto me animal print që ia vlen të blini!  

Animal print ka mbushur pasarelat prej muajsh, dhe zyrtarisht, ekspertët e modës e kanë shpallur si “jo të rrezikshëm për stilin”, por përgjithësisht neutral. Në fakt, kombinimi i tij prej shumë kohësh është konsideruar “një minë me sahat”, pasi shumë pak e ndan “të tmerrshmen” nga “ e jashtëzakonshmja”, dhe mund të gabohet lehtë në përzgjedhje. Megjithatë, ja disa modele orientuese që ndihmojnë të shmanget cdo gabim:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article