FOTO/ Jeni gati? Makina e Princeshës Diana së shpejti në ankand!

Makina Ford Escort e zezë e Princeshës Diana së shpejti do të dalë në ankand.

“Ne nuk do të habiteshim nëse do të shkonte për mbi 100,000 dollarë,” tha për Daily Mail Arëel Richards, një specialist i makinave klasike në Silverstone Auctions, i cili do të organizojë ankandin më 27 gusht.

Ford Escort RS do të vijë me pak më pak se 25,000 milje, përfshirë një çelës rezervë, memorandume të brendshme të Fordit dhe dokumentet e regjistrimit të makinës.

Princesha aq e dashur drejtoi makinën e vogël familjare për tre vjet, nga 1985 deri në 1988, kur Princi William dhe Harry ishin të vegjël. derisa shërbimi i mbrojtjes mbretërore e bëri atë të kalonte në një model më të nivelit të lartë që ofronte më shumë privatësi dhe mbrojtje.

Kjo makinë nuk ishte krijuar për t’u drejtuar nga gruaja e të dytit në radhë për fronin britanik dhe as për të transportuar mbretin e ardhshëm.

Pavarësisht se Princesha Diana drejtonte makina edhe më luksoze, ankandistët thanë se Ford Escort RS Turbo “i tejkalon shumë ato në ankand, duke u shitur në disa raste tre herë më shumë se çmimi i modeleve ekuivalente”.

Thuhej se kjo makinë ishte makina e zgjedhur e princeshës, sepse i kujtonte asaj makinën e saj të mëparshme, e cila ishte gjithashtu një Escort, megjithëse ishte e kuqe në vend të zezë.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article