Çfarë duhet të dini për parfumin?

Parfumi është një nga aksesorët më të domosdoshëm, i cili nuk duhet të mungojë në rutinën tonë të përditshme.

Ku dhe si mund ta aplikoj më mirë parfumin?

Vendosni parfumin në pjesët e ngrohta dhe pulsuese të trupit, siç janë qafa, damarët e qafës, dekolteja, bërrylat dhe kyçet e dorës në pjesën e brendshme, dhe lëreni të thahet në lëkurë. mos e fërkoni ose pastroni, pasi kjo mund të humbasë intensitetin e aromës.  Një lloj veshje siç është një shall ose pallto është gjithashtu i përshtatshëm si një transportues parfumi.

Sa aroma mund të provoj me radhë?

Provoni maksimumi 4 aroma radhazi. Pas kësaj, hunda juaj ka nevojë për një  pushim të vogël, sepse përndryshe ajo mbingarkohet shpejt. Nuhasni kokrra kafeje të freskëta.  Kjo neutralizon dhe më pas mund të vazhdoni të zbuloni aromat.

Për sa kohë mund të përdorni një parfum të hapur?

Ju duhet të përdorni një shishe të hapur brenda një viti.  Ruani parfumin tuaj në një vend të freskët dhe të thatë, mundësisht në paketimin origjinal. Drita dhe rrezet e forta të diellit mund të ndryshojë ngjyrën, aromën dhe të zvogëlojë intensitetin dhe afatin e ruajt së aromës.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article