Cindy, ja kush eshte kritiku im me i madh!

Vazhdon te rrembeje vleresimin e jurise dhe duartrokitjet e piblikut e bukura Cindy Marina qe se fundmi po shfaq nje pergatitje mjaft te mire edhe ne skenen e kercimit. E megjithate, eshte dikush ne familje, qe nuk ia kursen asaj kritikat. “Babi qe s`ka kercyer kurre eshte i pari qe me ben kritika”, eshte shprehur Cindy. Ndaj edhe objektivi i saj per kete jave eshte te rrembeje vleresimin e babit. Suksese Cindy!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article