KreuBusull

Brenda ditëlindjes së parë të Marget! (Vajza e Marinës dhe Getit)

 

 

 

A post shared by GETOAR SELIMI (@ghettogeasy)

 

 

 

A post shared by MARINA VJOLLCA (@marina_vjollca)

 

 

 

A post shared by MARINA VJOLLCA (@marina_vjollca)

Tags:

Home

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF