KreuCelebrity

Ja 5 modele se si mund të vishni fundin xhins gjatë pranverës!

Pas dominimit të pasarelave përgjatë disa sezoneve, fundi xhins rikonfirmohet si një domosdoshmëri për pranverën dhe verën 2023. Fundi xhins duhet të jetë element kryesor i gardërobës, pasi mund të kombinohet lehtësisht dhe do t’i jepni veshjes suaj një larmi të jashtëzakonshme.

Pas një përzgjedhje të kujdesshme, ne identifikuam fundet më të freskëta të xhinsit të momentit dhe krijuam 5 modele veshjesh nga ku mund të merrni disa ide për t’u dukur bukur në këto ditë pranverore..

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF