KreuStil Jetese

Festo 1 Qershorin me Bordo!; Ky GIVEAWAY nuk duhet humbur!

Festo 1 Qershorin me Bordo!; Ky GIVEAWAY nuk duhet humbur!

Revista “Bordo” herë pas herë zgjedh që të vijë me dhurata për gjithë ndjekësit e saj me anë të GIVEAWAY-ve që realizon. Pas konkursit që u realizua për “Bordo Kids” është koha që të gjithë të marrin pjesë në GIVEAWAY, në mënyrë që 1 Qershori të bëhet më i bukur për ju dhe fëmijët tuaj! 

Me anë të një postimi në rrjetin social Instagram, revista “Bordo” ka bërë të ditur rregullat e GIVEAWAY, ku shkruhej,

“Festo 1 Qershorin me Bordo! Duke ju falënderuar që na ndiqni dhe jeni tashmë pjesë e jona, veçanërisht për angazhimin tuaj në “Bordo Kids”, duam t’ju bëjmë një dhuratë të vogël përmes këtij GIVEAWAY!

 

Fituesi 1/ Një Kampi Muaj para @kidsclub.al 

Fituesi 2/ Një veshje dhuratë për fëmijën tuaj nga @sarabanda_ido_tirane 

Fituesi 3/ Një palë syze për vajza ose djem nga @italoptik 

Fituesi 4/ Kupon shërbimesh në vlerën 100 € në @dentalcare_one X 

 

Për t’u bërë pjesë bëj tag dikë! Për të gjithë fituesit “Bordo” dhuron dhe një kuti Yippy nga Rauch Albania! Për t’u bërë pjesë e ketij GIVEAWAY duhet domosdoshmerisht të ndiqni faqet: @bordodigital @kidsclub.al @sarabanda_ido_tirane @italoptik @dentalcare_one 

Fituesi do të zgjidhet live në datën 1 Qershor, ora 12:00! 

Suksese dhe Gëzuar 1 Qershorin!”. 

A post shared by Ilda Lumani (@ildalumani)

Tags:

Home bordo

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF